+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Grandhotel PACIFIK Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 29 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    90%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    78%
Show reviews written by:
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 17.3.2017

Русский

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Vojtěch Šamšula

одинокий путешественник, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 30.10.2016

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Ševčíková

одинокий путешественник, 2.10.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 30.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Меня поздравили с днем рождения. Номер с балконом. В ванной комнате предусмотрительно положили для меня резиновый коврик для душа - спасибо. Процедуры. Массаж. Приветливость персонала.

  • Мало столиков в баре, где выступают артисты, негде присесть. Хотелось бы получить скидку как постоянному клиенту отеля, несколько раз до этого я ужу приезжала на отдых и лечение в отеле.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 18.4.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Bazén a sauna. Funkční Wifi. Dobra poloha hotelu.

  • Bar se zavíra v 22:00, bazén v 21:00, takže není čas si je užít. Malý výber vegetariánských jídel, sladkostí a ovoce. Personál v restaurační časti se neobtěžuje sám od sebe pozdravit. Nemožnost sestavit si vlastní plán procedur.

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 11.4.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Bazén v hotelu je vynikající pro relaxaci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Юрий Гиря

одинокий путешественник, 26.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Václav

Пожилые пары, 11.3.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • velmi dobré

  • není

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Helena Pipková

одинокий путешественник, 29.1.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Skvělý hotel, čistota, vstřícný milý personál restaurace,recepce, bezvadné je, že se na procedury nemusí chodit jinam, že je to v budově.Kulturní programy také na jedničku. Pramen přímo v budově,kdo nechce nemusí vystrčit nos. Celkové hodnocení,když pominu ty zkrácené masáže- tak na jedničku!! Ráda bych se sem ještě vrátila.

  • Docela mi vadilo,že paní uklízečka chodila již brzo ráno,mezi půl 6 a 6 hodinou, vyjížděla s vozíkama, což dělá rámus. K léčbě patří i spánek, a tak toto časné vstávání nepřidá. V době oběda,když se nedostanete hned při otevření kvůli procedurám, tak před koncem je jídlo již hooodně chladné.a co mi vadilo nejvíce? zkracování procedury,týká se částečné masáže,která má trvat 15 minut-samotná masáž. Mě trvala i s cestou z pokoje a zpět na pokoj 14 minut! ze tří masáží se tak podobně stalo 2x. Tak to hodně zamrzí. Byla jsem v tomto zařízení jako samoplátce,z důchodu se taková částka jen špatně šetří.O to víc to mrzí.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážená paní Pipková,
mnohokrát děkujeme za Váš čas a za vložení hodnocení. Děkujeme, že jste si vybrala náš Grandhotel Pacifik a budeme rádi, pokud nás v brzké budoucnosti opět navštívíte. Personál na dodržování standardů necháme proškolit.
S přátelským pozdravem
Grandhotel Pacifik Mariánské Lázně

Josef Macháček

Пожилые пары, 27.1.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Skvělá kuchyně, krásné okolí.

  • Pokoj s intenzivní umělou vůní. Masáže hned po snídani - vhodnější by byly v pozdějším odpoledni.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážený pane Macháčku,
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení, moc náš těší, že jste byl u nás spokojen. Vůně na pokojích testujeme a po uplynutí zkušební doby necháme vyhodnotit. Těšíme se na Váš další pobyt. S přátelským pozdravem, vedení hotelu Grandhotelu Pacifik

Pavlína Škaloudová

одинокий путешественник, 9.12.2014

Čeština

  • Overall rating
44 %
  • ČISTOTA KOBERCŮ,KŘESEL,POLŠTÁŘKŮ NA POSTELÍCH,V SAUNĚ PRACH TAK 1CM...,ŽÁDNÉ PARKOVÁNÍ,COŽ VY JSTE MI PSALY-PARKOVÁNÍ ZDARMA,MOC VŠE NA HOTEL UPŘEDRAŽENÉ..jAK SI NĚKDO MŮŽE KASÍROVAT DONÁŠKU 150KČ?SÍLA.TOTO JSEM NIKDE ANI V ZAHRANIČ NEZAŽILA!!!

Personál
8
Služby
4
Čistota
2
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážená paní Škaloudová,

Děkujeme za Vaši recenzi. Zkontrolovali jsme informaci ohledně parkování na portálu hotel.cz, která je uvedena špatně. Obratem jsme ji nechali opravit. Room servis (donáška jídla na pokoj) je běžně zpoplatněná služba ve většině hotelů. Běžná cena v zahraničí se pohybuje okolo 20€. I Vaše ostatní připomínky jsme vzali na vědomí. S přáním všeho nejlepšího v roce 2015 management hotelu

Ondráček Jaromí

Пожилые пары, 12.5.2014

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %
  • Skvělá poloha hotelu Prostorný pokoj Bezvadná čistota v celém hotelu Domácké prostředí Výborná kuchyně Krásné prostředí a péče ve SPA Příjemný a ochotný personál celého hotelu

  • 0

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Zapomělová

одинокий путешественник, 3.3.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 9.12.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

IVANA ČERMÁKOVÁ

одинокий путешественник, 18.11.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Toman

одинокий путешественник, 28.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

RAFAIL

Пожилые пары, 6.6.2013

Русский

  • Overall rating
80 %
  • Не понравилось отношение врача. Не понравилось питание- совершенно не было правильных диэтических блюд.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

Другая группа, 11.2.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Volný vstup do bazénu, sauny, fitness. Ochotný personál. Masáže a procedury. Minerální pramen zaveden až do hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika Mrázková

одинокий путешественник, 10.12.2012

Čeština

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.