+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Grandhotel PACIFIK Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 29 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.3.2017

Русский

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Vojtěch Šamšula

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2016

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Ševčíková

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Меня поздравили с днем рождения. Номер с балконом. В ванной комнате предусмотрительно положили для меня резиновый коврик для душа - спасибо. Процедуры. Массаж. Приветливость персонала.

  • Мало столиков в баре, где выступают артисты, негде присесть. Хотелось бы получить скидку как постоянному клиенту отеля, несколько раз до этого я ужу приезжала на отдых и лечение в отеле.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 18.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Bazén a sauna. Funkční Wifi. Dobra poloha hotelu.

  • Bar se zavíra v 22:00, bazén v 21:00, takže není čas si je užít. Malý výber vegetariánských jídel, sladkostí a ovoce. Personál v restaurační časti se neobtěžuje sám od sebe pozdravit. Nemožnost sestavit si vlastní plán procedur.

Personál
5
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.4.2016

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Bazén v hotelu je vynikající pro relaxaci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Юрий Гиря

podróżujący w pojedynkę, 26.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Václav

para, 11.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • velmi dobré

  • není

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Helena Pipková

podróżujący w pojedynkę, 29.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Skvělý hotel, čistota, vstřícný milý personál restaurace,recepce, bezvadné je, že se na procedury nemusí chodit jinam, že je to v budově.Kulturní programy také na jedničku. Pramen přímo v budově,kdo nechce nemusí vystrčit nos. Celkové hodnocení,když pominu ty zkrácené masáže- tak na jedničku!! Ráda bych se sem ještě vrátila.

  • Docela mi vadilo,že paní uklízečka chodila již brzo ráno,mezi půl 6 a 6 hodinou, vyjížděla s vozíkama, což dělá rámus. K léčbě patří i spánek, a tak toto časné vstávání nepřidá. V době oběda,když se nedostanete hned při otevření kvůli procedurám, tak před koncem je jídlo již hooodně chladné.a co mi vadilo nejvíce? zkracování procedury,týká se částečné masáže,která má trvat 15 minut-samotná masáž. Mě trvala i s cestou z pokoje a zpět na pokoj 14 minut! ze tří masáží se tak podobně stalo 2x. Tak to hodně zamrzí. Byla jsem v tomto zařízení jako samoplátce,z důchodu se taková částka jen špatně šetří.O to víc to mrzí.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážená paní Pipková,
mnohokrát děkujeme za Váš čas a za vložení hodnocení. Děkujeme, že jste si vybrala náš Grandhotel Pacifik a budeme rádi, pokud nás v brzké budoucnosti opět navštívíte. Personál na dodržování standardů necháme proškolit.
S přátelským pozdravem
Grandhotel Pacifik Mariánské Lázně

Josef Macháček

para, 27.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Skvělá kuchyně, krásné okolí.

  • Pokoj s intenzivní umělou vůní. Masáže hned po snídani - vhodnější by byly v pozdějším odpoledni.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážený pane Macháčku,
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení, moc náš těší, že jste byl u nás spokojen. Vůně na pokojích testujeme a po uplynutí zkušební doby necháme vyhodnotit. Těšíme se na Váš další pobyt. S přátelským pozdravem, vedení hotelu Grandhotelu Pacifik

Pavlína Škaloudová

podróżujący w pojedynkę, 9.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
44 %
  • ČISTOTA KOBERCŮ,KŘESEL,POLŠTÁŘKŮ NA POSTELÍCH,V SAUNĚ PRACH TAK 1CM...,ŽÁDNÉ PARKOVÁNÍ,COŽ VY JSTE MI PSALY-PARKOVÁNÍ ZDARMA,MOC VŠE NA HOTEL UPŘEDRAŽENÉ..jAK SI NĚKDO MŮŽE KASÍROVAT DONÁŠKU 150KČ?SÍLA.TOTO JSEM NIKDE ANI V ZAHRANIČ NEZAŽILA!!!

Personál
8
Služby
4
Čistota
2
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Grandhotel PACIFIK replied to this review.
Vážená paní Škaloudová,

Děkujeme za Vaši recenzi. Zkontrolovali jsme informaci ohledně parkování na portálu hotel.cz, která je uvedena špatně. Obratem jsme ji nechali opravit. Room servis (donáška jídla na pokoj) je běžně zpoplatněná služba ve většině hotelů. Běžná cena v zahraničí se pohybuje okolo 20€. I Vaše ostatní připomínky jsme vzali na vědomí. S přáním všeho nejlepšího v roce 2015 management hotelu

Ondráček Jaromí

para, 12.5.2014

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělá poloha hotelu Prostorný pokoj Bezvadná čistota v celém hotelu Domácké prostředí Výborná kuchyně Krásné prostředí a péče ve SPA Příjemný a ochotný personál celého hotelu

  • 0

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Zapomělová

podróżujący w pojedynkę, 3.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

IVANA ČERMÁKOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 18.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Toman

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
0

RAFAIL

para, 6.6.2013

Русский

  • Cena ogólna
80 %
  • Не понравилось отношение врача. Не понравилось питание- совершенно не было правильных диэтических блюд.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonim

inna grupa, 11.2.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Volný vstup do bazénu, sauny, fitness. Ochotný personál. Masáže a procedury. Minerální pramen zaveden až do hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika Mrázková

podróżujący w pojedynkę, 10.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
66 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.